valódi termelői méz százhalombatta

Biksi Méhészet Százhalombatta

Kapcsolat

Címünk:

Százhalombatta
Vörösmarty utca 40.

Nyitvatartás:

A rendkívüli helyzetben, Méhészetünkben szünetel a méz értékesítése. Ez idõ alatt, a százhalombattai Oliva Bioboltnan (Szent István tér 8. mgf. 1) van lehetõségük megvásárolni mézeinket.

Email:

biksi@biksimeheszet.hu

Méhek eladásával kapcsolatban:

06-30-399-8299

Egyéb ügyekben:

06-30-401-5083

Facebook

2014 ízei már a polcokon

2014.08.30.

2014 ízei már a polcokon

Az idei esztendő nagyon különleges ízvilággal örvendeztetett meg bennünket. Az ínyencek ebben az évben sem fognak csalódni, mert valódi különlegességekkel találkozhatnak.


Ahogyan véget ér a nyár, úgy zárul le a 2014-es méhészeti szezon is. A Biksi Méhészet ebben az esztendőben is bejárta az ország legkülönlegesebb vidékeit, hogy a csodálat mezők és eldugott erdők mézeinek legjavát gyűjthesse össze.

2014-ben igazán karakteres ízvilágú, kiváló minőségű mézek születtek. Az ínyencek ebben az évben sem fognak csalódni, mert valódi különlegesséekkel találkozhatnak. A tavasz egy igazán zamatos és nagyon illatos gyümölcs mézett hozott. A repce könnyed krémessége szinte páratlan.  Ezt követte a pompásra sikeredett akác, majd olajfűz és selyemfű méz. A hárs erdők idén nagyon fűszeres mézet ontottak, melynek már illatta is meghatározó. Az évet a mézharmat méz zárta, mely szinte ébenfekete színben pompázik.

A Biksi Méhészet 2014-es mézei már megtalálhatóak Százhalombattán, a Vörösmarty utcai méhészetünkben.

 

vissza