valódi termelői méz százhalombatta

Biksi Méhészet Százhalombatta

Kapcsolat

Címünk:

Százhalombatta
Vörösmarty utca 40.

Nyitvatartás:

A rendkívüli helyzetben, Méhészetünkben szünetel a méz értékesítése. Ez idõ alatt, a százhalombattai Oliva Bioboltnan (Szent István tér 8. mgf. 1) van lehetõségük megvásárolni mézeinket.

Email:

biksi@biksimeheszet.hu

Méhek eladásával kapcsolatban:

06-30-399-8299

Egyéb ügyekben:

06-30-401-5083

Facebook

2016-ban is a legjobbak között

2016.12.13.

2016-ban is a legjobbak között

2016-ban akácmézünk az ország legjobb akácméze díját nyerte el! A bírálat során figyelembe vették a színt, az illatot, az íztisztaságot, a víztartalmat, a termelési tisztaságot és a csomagolást, a a mintákat laboratóriumi vizsgálatnak is alávetettek a fruktóz-glükóz arányt és a pollentartalom megállapítása érdekében.

A Békés Megyei Göndöcs Benedek Méhész Egyesület és az Országos Magyar Méhészeti Egyesület 2016-ban is pályázatot írt ki az „Év méze” cím elnyerésére.

Az ünnepélyes Eredményhirdetésre  2016. december 10-én került sor, a IX. Gyulai Méz és Mézeskalács Fesztivál alkalmával.

A bírálat során figyelembe vették a színt, az illatot, az íztisztaságot, a víztartalmat, a termelési tisztaságot és a csomagolást, a a mintákat laboratóriumi vizsgálatnak is alávetettek a fruktóz-glükóz arányt és a pollentartalom megállapítása érdekében.

2016-ban elért eredményeink:

  • Akácmézünk aranyfokozazú elismerésben részesült, egyben az "Év méze" cím tulajdonosa
     
  • Édes/mézharmat mézünk arany fokozatú elismerésben részesült
     
  • Lépes mézünk bronz fokozatú elismerésben részesültvissza