Biksi Méhészet

Keddenként 10-19 óráig várjuk Önöket! önkiszolgáló mézboltomatunk legkésőbb január 20-án érkezik! Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Kedves Vásárlóink!

Nagyon sokat gondolkoztunk, analizáltunk és arra jutottunk, hogy még inkább optimalizálnunk kell a működésünket. Ezért határoztunk úgy, hogy a jövőre nézve két olyan napot választunk ki, amikor a legtöbben látogatnak el hozzánk. 

2023. októbere helyett, sajnos technikai okok miatt, december közepére csúszik az önkiszolgáló mézértékesítő berendezés beüzemelése, ami lehetővé teszi, hogy mézeink minden nap elérhetőek legyenek.

A mézautomata rendkívül egyszerű és kényelmes használatot nyújt. Az automata 30 különböző fakkal rendelkezik majd, mindegyik ablakkal ellátva, így a vásárlók nemcsak könnyen elolvashatják, hanem látják is a kínált termékeket. A kezdetekben készpénzes fizetési lehetőséggel működik majd, de nagyon igyekszünk, hogy a bankkártyát fizetési mód is mielőbb beüzemelésre kerüljön. 

Kényelmes és zökkenőmentes  vásárlási élmény, az év minden napján! A mézautomata fakkjaiban a méz előre kiszerelt üvegekben lesz elhelyezve, ezért edényt továbbra sem kell hozni. A fakkokban különböző termékkombinációk lesznek majd, egy és több darabos összeállításokkal, legfőképpen 1000 grammos kiszerelésekkel. Az automatában helyet kap propoliszunk, virágporunk és az ünnepi időszakban díszdobozos mézeink is.

Reméljük megértik a döntésünket, és a jövőben is ellátogatnak a Biksi Méhészetbe! Sok szeretettel várjuk Önöket, rengeteg kiváló minőségű mézes portékával, különlegességgel! 

Üdvözlettel,

Biksi Család