Biksi Méhészet

2023 Karácsonyi kollekció már a polcokon!

A Biksi Méhészetben minden évben egy igazán különleges karácsonyi kollekcióval is készülünk. A Méhészetünkben megtermelt mézek a fenntarthatóság jegyében, manufakturális eljárással kerülnek a kaptárból az üvegekbe. A méhek szeretete nélkül nem lehetséges ez a hivatás, óvni, védeni kell az apró beporzókat. Mézes összeállításaink így valóban szívvel-lélekkel készülnek! 

Mézes díszdoboz – Amsterdam

Mézes díszdoboz – klasszikus 

Méhészetünkben saját őstermelői tevékenyeségből származó méhészeti termékeket kínálunk. Fajta mézeink: akác méz, hárs méz, mézharmat méz, mezei kakukkfű méz, selyemfű méz, repce krémméz, galagonya méz, vegyes virág méz. Emellett kínálunk propoliszt, és virágport is.

A Díjnyertes termelői mézek mellett, virágport és méhviasz gyertyát is kínálunk. 2023-ban one-star minősítést szerzett vegyes virágmézünk, a világhírű Great Taste Award versenyén, Londonban! Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy meg tudtuk mutatni a világnak, hogy az erdők-mezők virágai is rejthetnek igazi ízélményt!

2023-ban ajándék szettünket AMSTERDAM házikói ihlették. A dobozka 2×250 gramm mézet tartalmaz: szöszös bükkönymézet és akácmézet. A második variáció klasszikus karácsonyi mintával kapható, amiben: díjnyertes virágmézünk és gyümölcs mézünk kapott helyet. A szettek megrendelés nélkül iis elérhetőek keddenként a méhészetben. Ha nagyobb mennyiségre (10+) volna szüksége, a gyorsabb kiszolgálás érdekében érdemes telefonon előre leadni a megrendelést.

Karácsonyi összeállítások már 2500 Ft-tól elérhetőek!

Céges megrendelés kapcsán egyedi ajánlatainkért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a 06-20-321-9422-es telefonszámon, vagy az info@biksimeheszet.hu e-mail címen!

Related tags