valódi termelői méz százhalombatta

Biksi Méhészet Százhalombatta

Kapcsolat

Címünk:

Százhalombatta
Vörösmarty utca 40.

Nyitvatartás:

A rendkívüli helyzetben, Méhészetünkben szünetel a méz értékesítése. Ez idõ alatt, a százhalombattai Oliva Bioboltnan (Szent István tér 8. mgf. 1) van lehetõségük megvásárolni mézeinket.

Email:

biksi@biksimeheszet.hu

Méhek eladásával kapcsolatban:

06-30-399-8299

Egyéb ügyekben:

06-30-401-5083

Facebook

VI. Gyulai Mézeskalács fesztivál - Év méze verseny 2013

2013.12.16.

VI. Gyulai Mézeskalács fesztivál - Év méze verseny 2013

A remek fesztivál idén is számtalan izgalmas programok kínált a látogatóknak. A három napos rendezvény fénypontja kétségtelenül az "Év méze 2013" verseny eredményhirdetése volt. Örömmel jelentjük, hogy a Biksi Méhészet idén is a díjazottak között szerepel.

A Gyulai Méz és Mézeskalács fesztivál immáron hatodik alkalommal került megrendezésre. A "Méz Városa" ezalatt a három nap alatt megtelik a méz szerelmeseivel. Méhészek, mézrajongók gyűlnek össze, hogy megismerjék és megízleljék e páratlan alapanyag sokrétű felhasználási lehetőségeit.

A szépségipartól a gasztronómián át, számtalan terület kiválóságai képviseltetik magukat. Érdekes előadások, kiállítások színesítik a hétvége programját.

Az esemény fénypontja kétségtelenül az "Év méze" verseny, ahol a kistermelők szállhatnak versenybe a megtisztelő címért. 2013-ban közel 300 mézmintát neveztek a méhészek. Az érzékszervi zsűrizés mellett, a mézek csomagolása sem utolsó szempont a győztes kiválasztásakor.

Az "Év méze" cím mellett arany, ezüst és bronz elismerésben részesülnek az arra érdemes mézek. 2013-ban a Biksi Méhészet Repceméze arany-, Mézharmat méze ezüst-, Akácméze pedig bronzéremmel gazdagodott.

További információk

vissza