100% természetes méhviasz

A méhviasz természetes viasz, melyet a méhek maguk állítanak elő.  Többek között a mézet is ebben raktározzák. Különlegessége így éppen a  természetességében rejlik.
Méhviaszunkat nem fehérítjük, nem adunk hozzá semmilyen adalékanyagot, nem színezzük és nem is illatosítjuk mesterségesen. Számunkra a természetesség az igazi kincs, 100% méhviasz gyertyáink ezért annyira különlegesek.

Méhészetünkben mindent magunk termelünk és dolgozunk fel. Apró viaszolvasztó műhelyünkben kézzel öntve készülnek a különböző méhviasz termékek. 

Ragaszkodunk ahhoz, hogy a folyamat minden egyes részletét mi magunk végezzük. Így tudjuk garantálni, hogy valóban 100%-os méhviasz kerül ki a kezeink közül, mely természetes, nemcsak színében, de beltartalmában is.
Ugyanis a méhviasz valódi ajándék. A méhviasz gyertya nemcsak kellemes illatot varázsol otthonodba, de más gyertyákkal ellentétben pozitív hatása lehet a szervezetre, mivel az apiterápiában levegő tisztító hatása miatt tartják számon.

100% Méhviasz termékek

Kerámia kollekció

Kerámia kollekció

100% méhviasz gyertya, kézzel öntve. A formákat Károlyi Ildikó, a KERAMIART alkotójának köszönhetjük. Minden darab egyedi, kézzel készült alkotás. Nincs két egyforma, ebből a fantasztikus fekete agyagból korongozott csodából. Hosszas tervezés, próba darabok sora készült el, mire megszületett a végleges gyertya forma. A 100% méhviaszt kézzel öntjük, így lesz igazán szorgos kezek munkája. Ha a gyertya elégett, az edényt újrahasznosíthatod. Kis pozsgások kaspójaként, apró kincsek tárolására. Táskája is rendkívül tudatos, praktikus pamut tasak. Ajándéknak is tökéletes. Ára: 7990 Ft