Miért különleges a méhviasz?

100% természetes méhviasz

A méhviasz természetes viasz, melyet a méhek maguk állítanak elő.  Többek között a mézet is ebben raktározzák. Különlegessége így éppen a  természetességében rejlik.
Méhviaszunkat nem fehérítjük, nem adunk hozzá semmilyen adalékanyagot, nem színezzük és nem is illatosítjuk mesterségesen. Számunkra a természetesség az igazi kincs, 100% méhviasz gyertyáink ezért annyira különlegesek.
Méhészetünkben mindent magunk termelünk és dolgozunk fel. Apró viaszolvasztó műhelyünkben kézzel öntve készülnek a különböző méhviasz termékek. 
Ragaszkodunk ahhoz, hogy a folyamat minden egyes részletét mi magunk végezzük. Így tudjuk garantálni, hogy valóban 100%-os méhviasz kerül ki a kezeink közül, mely természetes, nemcsak színében, de beltartalmában is.
Ugyanis a méhviasz valódi ajándék. A méhviasz gyertya nemcsak kellemes illatot varázsol otthonodba, de más gyertyákkal ellentétben pozitív hatása lehet a szervezetre, mivel az apiterápiában levegő tisztító hatása miatt tartják számon.

Számos kozmetikumban, de még a háztartásban is találkozhatunk méhviasszal. Bútorok, bőrök impregnálásához, de metszés után a fák kezeléséhez is remek!