valódi termelői méz százhalombatta

Biksi Méhészet Százhalombatta

Kapcsolat

Címünk:

Százhalombatta
Vörösmarty utca 40.

Nyitvatartás:

A rendkívüli helyzetben, Méhészetünkben szünetel a méz értékesítése. Ez idõ alatt, a százhalombattai Oliva Bioboltnan (Szent István tér 8. mgf. 1) van lehetõségük megvásárolni mézeinket.

Email:

biksi@biksimeheszet.hu

Méhek eladásával kapcsolatban:

06-30-399-8299

Egyéb ügyekben:

06-30-401-5083

Facebook

Akácméz

 

Akácméz

Akácmézünk kiválóságáról számos díj tanúskodik. Vándorméhészetünkkel az ország déli- és északi régióit járjuk, a legkiválóbb erdők után kutatva.

Az akácméz az egyik legismertebb és legkedveltebb fajtaméz, a világ szinte minden táján. Alacsony gyümölcscukor tartalmának köszönhetően az egyik legkevésbé kristályosodó mézfajta, melynek további jellegzetessége világos színe. Lágy, kellemes íze teszi igazán különlegessé. Színe az egészen világos fehértől, a halványzöldön keresztül az aranysárgáig terjed.  Jó fertőtlenítő hatású.

A Biksi Méhészet rendszeresen részt vesz az Országos Magyar Méhészeti Egyesület versenyén, mely az ország legjobb mézeit keresi. A megmérettetésen 2011-ben és 2012-ben is arany fokozatú elismerésben részesült akácmézünk, az "Év méze" versenyen. 2016-ban pedig az "Év akácméze" díjat hozhattuk el az aktuális terméssel, melyre különösen büszkék vagyunk!

vissza